2008年2月18日 星期一

[Web art]HEMA



這是一個有趣的web art(不過已經很久了)

主角是荷蘭HEMA的網站,其中有趣的地方要自己去瞧瞧才行!

HEMA的品牌在荷蘭是一個複合式的商店,一般家中所需的雜物皆有販賣

有點類似瑞典的IKEA,走的也是平民價但擁有設計風格的各類用品。

有趣的內容讓你不由得想要跟其他朋友分享,進而達到宣傳的目的。

快去看看吧 http://producten.hema.nl/




1 則留言:

匿名 提到...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Smartphone, I hope you enjoy. The address is http://smartphone-brasil.blogspot.com. A hug.